Telefoon

Telefoon : 0343-461560

Industrieweg 9a, 3958 VP Amerongen

Over ons

Wij “richten” ons op U! Uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Autobedrijf AIM is een jong en dynamisch autobedrijf gevestigd op de Industrieweg 9a te Amerongen. Ons team bestaat uit drie personen. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan bij merkdealers en importeurs. Met deze ervaring en passie voor het autovak kunnen wij garant staan voor deskundige zorg voor uw voertuig.

Wij zijn in 2010 gestart en ons klantenbestand blijft nog steeds groeien. Een tevreden klant levert immers nieuwe klanten! Wij zijn van mening dat de combinatie van persoonlijke aanpak / meedenken / goede service leidt tot een tevreden klant! De naam “AIM” is ontstaan door de eerste letters van onze voornamen samen te voegen: Arian, Ivor, Martin. “AIM” is ook de engelse vertaling voor “richten” dit is ook ons motto: Wij richten ons op u! Klantgericht bezig zijn is voor ons een must, wij zijn pas tevreden als u geheel tevreden bent!Het team

Arian Vos
Arian Vos

Na het afronden van de M.T.S. Motorvoertuigentechniek ben ik meteen in vaste dienst getreden bij Forddealer Broekhuis B.V. (voorheen Renes B.V.) waar ik 17 jaar in dienst ben geweest. Ik ben daar werkzaam geweest in verschillende filialen (De Bilt, Zeist en vervolgens Doorn) Diverse functie’s zoals 1e autotechnicus, A.P.K.-keurmeester, STEK-monteur (bevoegd om aan airco-installaties te werken), Storingsdiagnose-technicus en Voorman. Sinds Juni 2010 ben ik samen met Ivor en Martin oprichter en mede-eigenaar van Autobedrijf AIM.


Martin van de Haar
Martin van de Haar

Ondertussen zit ik al meer dan 25 jaar in het autovak, de liefde voor het autovak heb ik van mijn vader mee gekregen. Ik ben begonnen als leerling bij een Opel en Seat dealer in Driebergen. Daarna heb ik als zelfstandig monteur bij een universeel bedrijf gewerkt en ben vervolgens doorgegroeid als chef werkplaats bij een Alfa Romeo specialist. De laatste 12 jaar heb ik bij Broekhuis (voormalig Renes) in Doorn gewerkt als After Sales Manager. Sinds Juni 2010 ben ik samen met Arian en Ivor oprichter en mede-eigenaar van autobedrijf AIM.


Ivor Jansen
Ivor Jansen

De eerste 7 jaar van mijn carrière begon bij Honders U.S. Cars in Utrecht als 2e monteur. In deze periode doorgegroeid tot 1e monteur, a.p.k. keurmeester en Stek-monteur.Vervolgens bij Renes in Doorn werkzaam geweest om 2 jaar later de Hummer vestiging in Utrecht mede op te starten. Deze vestiging werd later samengevoegd met Kroymans Cadillac en Corvette Breukelen, waar ik als technicus werkzaam was in zowel binnen en buitenland. De laatste jaren voor het zelfstandig ondernemer zijn heb ik weer bij Renes/Broekhuis gewerkt.


Michael van Binsbergen
Michael van Binsbergen

1e Monteur


Sander Ket
Sander Ket

1e monteur